Verzorging

Zo houd je jouw nagels mooi en sterk.

 

* Gebruik dagelijks, minimaal 2x per dag, nagelriemolie. Masseer hiermee de nagelriemen en nagels in. Dit zorgt ervoor dat uw nagels niet uitdrogen  houdt zowel uw natuurlijke nagel als de gel soepel en flexibel. Hiermee voedt u tevens de nagels.

* Gebruik uw nagels NIET als gereedschap en wees er zuinig op. Bijvoorbeeld met werken met schoonmaakmiddelen of tijdens het werken in de tuin kunt u het beste handschoenen dragen.

* Voorkom dat uw nagels in aanraking komen met middelen zoals terpentine, bleek, chloor, schoonmaakmiddelen, aceton en vooral nu ook desinfectiemiddelen.

* Vermijdt contact met sterke kruiden zoals bijv. Kerrie- en paprikapoeder. Dit verkleurt de gel/ acryl.

* Wanneer u uw nagel wilt inkorten gebruik dan ter aller tijden een vijl. Stoot u uw nagels vaak, laat ze dan wat korter maken, uw nagels zijn dan te lang.

* Laat uw nagels tijdig opvullen of nabehandelen, zodat de verhoudingen van de gel/acryl wordt hersteld.

* Als u uw kunstnagels niet langer wenst te dragen, is het absoluut niet raadzaam deze van uw nagels af te trekken. U beschadigt hierdoor uw eigen nagels. Laat dit over aan een nagelstyliste.

* Een slechte gezondheid, medicijngebruik, zwangerschap, hormoonschommelingen etc. Kunnen een oorzaak zijn van het eventueel loslaten van kunstnagels.Houdt hier rekening mee als u naar een nagelstyliste toe gaat.

* Wilt u uw nagels in kleur lakken, lak ze dan eerst met een blanke lak en daarna met de gewenste kleur. Graag wel de nagellak verwijderen voor u voor uw gel- of acrylbehandeling komt. Gebruik dan een remover zonder aceton.