Gelpolish

Nagelriemen en nagels worden verzorgd. Uw nagels worden in model gevijld, daarna worden uw nagels ontvet en voorzien van een primer om de gelpolish beter te laten hechten aan de natuurlijke nagel. Eerst wordt een basislaagje aangebracht. Hier kunt u kiezen uit:

1) Easy Peel; dit is een dunnere zelfdrogende basis van het merk Pronails, bij deze wordt de gelpolish er afgepeeld, dit kunt u eventueel thuis ook makkelijk zelf doen, zonder oplosproducten. Niet geschikt voor kwetsbare nagels of teennagels.

2) IBX Boost Base; Dit is een zeer flexibele, sterke basis van het merk Famous Names, bij deze wordt de gelpolish afgeweekt met een gelpolish-remover, ook dit kunt u makkelijk thuis zelf doen met aceton. Geschikt voor ieder nageltype. 

3) een “gewone” Base; dit is en iets dikkere basis van het merk CND, bij deze wordt de gelpolish afgevijld. Geschikt voor ieder nageltype

Daarna worden er twee laagjes gelpolish in kleur naar wens opgebracht gevolgd door n gel top coat. Gelpolish is het ideale product voor vrouwen die maar liefst minimaal 2 weken lang willen genieten van perfect gelakte nagels. Gelpolish is duurzaam, mooi en geeft extra sterkte aan de nagel. Als laatste worden uw nagels en nagelriemen extra verzorgd met een heerlijk geurende nagelriemolie en uw handen met n verzorgende handcrème.